Избор на халат за баня

Публикувано от John Doe 14/10/2019 0 Коментара

Домашният уют все по-често ни вълнува с настъпването на есента. Топъл килим, завеси до земята, красива  ваза с послендните летни цветя. А след изморителния работен ден мечтаем често за топъл душ, който да ни стопли и отмие умората. Ето защо банята е неразделна част от нашия дом. Тя е едно от задължителните помещения, без които не можем. И като говорим за нея, какво по хубаво от това да обърнем внимание на детайла точно там. Дали сте избрали класически, модерен или бароков стил има едно нещо, което винаги присъства в интериора - домашният текстил. Хавлии в различни размери, удобен халат или килим, това са част от задължителните тъкани, които ни обгръщат с мекотата си след всяко наше посещение.

На пазара присъства изобилие от видове - различна материя, плътност, цветове и текстури. Но как да изберем? Това зависи изцяло от вашият вкус и нужди! Защото те са ключът към усещането за комфорт.

С идващите студени дни екипът на www.havlia.com обръщаме специално внимание най-вече на халата.  Според приложението му можете да подберете желаната дължина, дебелина на плата и дали да е с качулка или с плътна и красива яка. Халата е дреха, с която можете спокойно да прекарате един прекрасен ден вкъщи в почивка или в изпълняване на домашните си задължения. Ето защо той никога не е излишен в гардероба.

При халатите за баня има едно единствено практично условие - да бъде изработен от естествена материя-памук или лен. Тези суровини имат висока хигроскопичност и бързо ще попият влагата от кожата. Не създават предпоставки за раздразнения и са хипоалергенни. Практичният  халат за баня често има качулка особено при дамските кройки. От съществено значение е и размера- винаги избирайте свободни кройки - трябва да пада ефирно, да не ви стяга и притеснява.

А как да направим избора за най-малките? Там определено детският  халат е най - подходящия избор, особено ако вашето дете е на възраст между 3 и 12 години. Освен възрастта съблюдавайте височината - в днешно време малчуганите растат по - бързо и от тревата. Перфектната материя е именно микропамука - той е невероятно пухкав и също така добре попивен. Що се отнася до цвета - красивите шарени хавлиени платове с интересни животинки  ще усмихнат всяко дете.

Разгледайте пълната гама от халати за него, нея, за най - малките и се насладете на есента у дома, обгърнати от бутиковите халати на „България-К“ само в www.havlia.com