За нас

ШАМБАЛА ТЕКСТИЛ ЕООД е лидер на европейския пазар в производството на луксозни хавлиени изделия.

Предлаганите от нас продукти съчетават в себе си актуални дизайни и бутиково качество, а в нашия онлайн магазин няма да откриете артикули от изкуствени материи, състава на продуктите е 100% памук и имат сертификат за качество OEKO-TEX 100.

Процеса на производство е изцяло затворен, започвайки от тъкането на преждата през багрене, до оформяне на дизайна, разкрояване и шиене.

В ШАМБАЛА ТЕКСТИЛ ЕООД следваме стриктна политика за модернизиране и осъвременява на своите съоръжения, както и разширяване на продуктовата гама. Високотехнологичното тъкачно оборудване ни дава възможност за многобройни комбинации в цветове, дизайн, плътност на тъканта и различна височина на бримките. Особено внимание се отделя на апретурната обработка даваща усещането за мекота и добра хидрофилност. Наличието на стригална машина осигурява така търсения и уважаван плюшен финиш.

Сред портфолиото от клиенти на ШАМБАЛА ТЕКСТИЛ ЕООД са световни брандове като: Roberto Cavalli, Gabel, Emanuel Ungaro, Pretti, Walt Disney, Zara, DMC, Missoni и др.

Произвеждаме следните групи продукти:

  • хавлиени кърпи нищелково производство - едноцветни и многоцветни
  • хавлиени кърпи жакардово производство - едноцветни и многоцветни
  • хавлиени кърпи жакардово производство с бордюр
  • хавлиени кърпи – микропамук
  • хавлиени кимона
  • хавлиени халати за баня – едноцветни и многоцветни, шал яка и качулка, микропамук
  • детски халати за баня - едноцветни и многоцветни,качулка, микропамук
  • детски и бебешки пелерини, хавлии и пончо
Всички стандартни размери кърпи са възможни – 40см.х60см., 50см.х100см., 60см.х110см., 80см.х140см., 100см.х150см., 100см.х180см. и пр., както и всички стандартни размери халати S,M,L,XL, XXL,3XL,4XL,5XL, включително и детска номерация.

ШАМБАЛА ТЕКСТИЛ ЕООД е добре познат и търсен производител на вътрешния пазар и в Европа. Над 80% от продуктите са предназначени за износ в Италия, Франция, Сърбия, Гърция, Македония, и др. страни. Във фирмата има изградена система за управление на качеството в съответствие с международния стандарт ISO 9001.

ШАМБАЛА ТЕКСТИЛ ЕООД разполага с голяма складова наличност. Имаме възможност за производство по индивидуално желание и поръчка на клиента – по Ваш дизайн и размер, поставяне на лога и рекламни надписи с различни видове технологии.

За допълнителни въпроси може да използвате контактната форма в секция КОНТАКТИ или да се обърнете към нас на имейл sales@havlia.com или на тел. 0885 161 537.